راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دسر هلووزردآلو

دسر هلووزردآلو

دسر هلووزردآلو

مواد لازم :

 

 

هلو یا زرد آلو به صورت کمپوت باشد
یک لیوان
پوره هلو یا زرد آلو
دو قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین
یک قاشق چایخوری
شکر
دو قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش
یک قاشق مرباخوری
خامه ساده یا ماست سفت
یک سوم لیوان
آب کمپوت هلو یا زرد آلو
سه قاشق سوپ خوری
آب
سه قاشق سوپ خوری
کرم کاستارد
یک لیوان سرخالی
 

(خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)

 

طرز تهیه :

 

زرد آلوهای کمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب کمپوت را به همراه شکر و زردآلوها در مخلوط کن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با کرم کاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط کرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی کتری می گذاریم تا مخلوط کاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه کرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص که چرب شده می ریزیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله