راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دسر پاناکوتا + ژله لیمو

دسر پاناکوتا + ژله لیمو

دسر پاناکوتا + ژله لیمو

مواد لازم:
خامه: ۷۵۰ گرم
ژلاتین: ۳قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۹۰ گرم
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
رنده پوست لیمو: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
اسانس لیمو: چند قطره
ژله لیمو: یک بسته
روش تهیه:

۱- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده کنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.

۲- ۳ قاشق سوپ‌خوری از خامه را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

۳- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شکر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

۴- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه کنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.

۵- مواد را روی ژله بسته‌شده بریزید و به‌مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد.

۶- سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله