راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دسر گیلاس شکلاتی

دسر گیلاس شکلاتی

دسر گیلاس شکلاتی

ترکیباتی که شما نیاز دارید عبارت‌اند از:

 

• ۳۰ عدد گیلاس تازه

 

• ۲۵۰ گرم کاکائوی تلخ

 

• چند تکه شکلات

 

 

 

 

 

گیلاس‌ها را شسته و هسته‌ی آن‌ها را بیرون بیاورید. آن‌ها را برای ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن‌ها را بیرون آورده و روی بشقابی بگذارید که روی آن دستمال کاغذی گذاشته‌اید، ۲/۳ (دو سوم) کاکائوی تلخ را تکه کرده و داخل کاسه بریزید، سپس کاسه را در داخل یک ظرف آب گذاشته و روی حرارت قرار بدهید تا کاکائوی داخل آن با گرمای غیر مستقیم ذوب شود، به طور پیوسته آن را هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت برداشته و ۱/۳ (یک سوم) باقی‌مانده‌ی شکلات تلخ را به آن اضافه کنید. ترکیب را کاملاً هم زده و گیلاس‌ها را به آن اضافه کنید. روی گیلاس‌ها را با کاکائو پوشانده و با استفاده از قاشق از کاسه بیرون بیاورید، گیلاس‌ها را روی بشقاب گذاشته و اجازه دهید خشک شوند. شما می‌توانید آن‌ها را با تکه‌های شکلات یا بستنی میل کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله