راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دلمه خرما

دلمه خرما

دلمه خرما

مواد لازم

۱ بسته خرما رطب
۵۰ گرم قیسی
۳۰ گرم گردوی خرد شده
۲۵ گرم کشمش
۱ ق س دارچین
۱ ق س پودر گل سرخ
مقداری گل سرخ ریز (برای تزیین)
مقدار پودر گل سرخ برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا خرماها را در سبدی بریزید و بشویید ، سپس سبد را کناری بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، پس از آن با یک چاقوی تیز روی هر کدام از خرماها یک برش عمودی بزنید و هسته‌ آن را خارج کنید. خرماهای بدون هسته را داخل سبد بگذارید تا کاملا خشک شود .

۲٫ در این فاصله قیسی، کشمش ،پودر گل سرخ و گردو را در مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و پودری یکنواخت حاصل شود.

۳٫ به کمک یک قاشق چایخوری دهانه خرماها را کمی باز کنید و سپس داخل خرماها را از مخلوطی که آماده کرده‌اید پر کنید. روی آنها کمی پودر گل سرخ و دارچین بپاشید. حالا آنها را در ظرف مناسب چیده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله