راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دلمه لواش

دلمه لواش

دلمه لواش

مواد لازم
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

نان لواش: به اندازه لازم

رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

پیاز درشت: ۲ عدد

روغن: ۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و آن را در روغن سرخ کرده گوشت چرخ کرده را هم قاطی اش کنید وقتی که سرخ شد، رب گوجه، فلفل، نمک و زعفران را هم به آن اضافه کرده قدری آب رویش بریزید و آنقدر بپزید تا آبش تمام شود. نان لواش را بصورت قطعات چار گوش بریده و مقداری از مایه فوق را وسط آن بریزید و به صورت دلمه در آورید و در کره سرخش کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله