راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دلمه لواش

دلمه لواش

دلمه لواش

 

مواد لازم :

برنج

یک پیمانه
لوبیا چیتی
یک پیمانه
گوجه‌فرنگی رنده شده
یک پیمانه
گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا
۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط
یک عدد
نان لواش
به تعداد لازم
روغن‌ مایع
به میزان لازم
نمک و فلفل‌قرمز
به میزان لازم
طرز تهیه :

برنج را به مدت یک ساعت خیس کرده به همراه دو لیوان آب، یک قاشق روغن، جعفری خرد شده، مقداری نمک وگوجه فرنگی رنده شده روی حرارت بگذارید تا پخته شود و به صورت کته دربیاید. لوبیاچیتی را از ۱۲ ساعت قبل، خیس کرده و با یک لیوان آب بپزید. پس از پخته شدن با برنج کته شده مخلوط کنید، این غذا دارای طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده در روغن تفت دهید و به مخلوط کته و لوبیا اضافه کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله