راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راه اندازی رستوران ایتالیایی

راه اندازی رستوران ایتالیایی

راه اندازی رستوران ایتالیایی

یکی از کسب و کارهای محبوب و مورد علاقه نسل جدید سرمایه گذاری در حوزه راه اندازی رستوران ایتالیایی می باشد. برای راه اندازی رستوران ایتالیایی ابتدا به ساکن باید تعریف دقیقی از رستوران ایتالیایی داشته باشیم در اینجا به بررسی و چگونگی راه اندازی رستوران های ایتالیایی خواهیم پرداخت:

  • رستوران ایتالیایی دارای چه ویژگی های می باشد؟
  • فضای مورد نیاز برای راه اندازی رستوران ایتالیایی چند متر است؟
  • دکور رستوران ایتالیایی چه شاخصه های بارزی دارد؟
  • برای راه اندازی رستوران ایتالیایی به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟
  • هزینه راه اندازی رستوران ایتالیایی چقدر است؟
  • آیا از برند های معروف برای رستوران ایتالیایی استفاده کنیم یا به سر آشپزها این فرآیند را بسپاریم یا به شرکت های خدماتی؟
  • چگونه می توانید از خدمات گروه IRANHFC  استفاده نمایید؟

در این مطلب به سوالات بالا پاسخ داده خواهد شد:

  • رستوران ایتالیایی دارای چه ویژگی های می باشد؟

همانطور که در کشور ما ایران رستوران های متفاوتی با سبک های متفاوتی وجود دارد، در کشور ایتالیا نیز تنوع سبک های رستورانی به وفور دیده می شود، ولی آن چیزی که در کشور ما تحت عنوان رستوران ایتالیایی از آن یاد می شود، رستورانی با تم کلاسیک و تاریک با غذاهایی همچون پاستا، پیتزا و استیک می باشد. البته پیتزا در کشور ایتالیا تفاوت فاحشی با پیتزاهای رستوران های ایتالیایی ما دارد، ولی گذشته از تمامی این بحث ها ما قصد معرفی و صحبت درباره رستوران های ایتالیایی در ایران را داریم، و اگر بخواهیم راحت تر صحبت کنیم باید عنوان کنیم که رستورانهای ایتالیایی در ایران تغییرات اساسی پیدا کرده اند.

 

  • فضای مورد نیاز برای راه اندازی رستوران ایتالیایی چند متر است؟

با توجه به اینکه رستوران های ایتالیایی عموما از سالن استفاده می نمایند و فروش دلیوری برای آنها بسیار محدود است لذا وجود سالن تاثیر مستقیمی روی فروش این مجموعه ها دارد. عموما رستوران های ایتالیایی به ۵۰ متر آشپزخانه برای  آماده سازی و پخت نیاز دارند. شایان ذکر است گاها برخی از مجموعه ها به دلیل خرید های کلی نیاز به انبارهای بزرگی دارند. ولی در کل شما برای راه اندازی یک رستوران ایتالیایی به حداقل متراژی معادل ۱۲۰ متر نیاز دارید که در آن ۵۰ متر فضا برای آشپزخانه و ۷۰ متر فضا برای سالن در بیاورید.

 

  • دکور رستوران ایتالیایی چه شاخصه های بارزی دارد؟

برای انجام دکوراسیون پروژه های رستوران های ایتالیایی ابتدا به ساکن باید یک طراحی سه بعدی از پایان رستوران خود تهیه نمایید که این مرحله معمولا توسط نرم افزارهای سه بعدی از جمله ۳DMAX  انجام می شود. در این طراحی معمولا از چوب و آجر استقاده های زیادی می کنند و تم رنگی معمولا تیره می باشد. از ویژگی های بارز میز و صندلی های رستوران ایتالیایی می توان به راحتی و کلاسیک بودن آنها اشاره نمود. البته در استفاده از چوب برای رستوران های ایتالیایی مخاطراتی همچون سوسک و حشراتی که در چوب زندگی می کنند وجود دارد.

 

  • برای راه اندازی رستوران ایتالیایی به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی رستوران های ایتالیایی به ترتیب زیر است:

  1. خمیر گیر پیتزا
  2. پروفر پیتزا
  3. فر صندوقی پیتزا
  4. سرخ کن سیب زمینی اسکوفیر ( امریکن استایل)
  5. گریل اسکوفیر (امریکن استایل)
  6. چدن صاف و  شیار دار اسکوفیر ( امریکن استایل)
  7. پاستا پز اسکوفیر ( امریکن استایل)
  8. یخچال
  9. فریزر
  10. تاپینگ
  11. دستگاه ظرف شوی
  12. سینک
  13. آبچکان
  14. انواع میز کار
  15. ماکروفر
  16. هود
  17. سانتریفیوژ
  18. اکسسوری

 

  • هزینه راه اندازی رستوران ایتالیایی چقدر است؟

هزینه های شما شامل موارد زیر می شود:

  1. رهن و اجاره مغازه
  2. هزینه مشاور و شرکت راه انداز
  3. هزینه تجهیزات آشپزخانه رستوران ایتالیایی که حدودا ۱۲۰ میلیون تومان می باشد
  4. هزینه دکوراسیون
  5. هزینه مواد اولیه

 

  • آیا از برند های معروف برای رستوران ایتالیایی استفاده کنیم یا به سر آشپزها این فرآیند را بسپاریم یا به شرکت های خدماتی؟

با توجه به اینکه برندهای ایرانی فاقد دانش شبکه و برندینگ هستند، اصولا در امر فرانچایز موفق نمی باشند، لذا پیشنهاد می شود که در مورد خرید برند رستوران ایتالیایی تحقیقات و مطالعات کافی صورت پذیرد، ولی گاها مشاهده می گردد که برخی از افراد از آشپزهای سایر رستوران برای راه اندازی رستوران ایتالیایی خود استفاده می نمایند که معمولا تاثیرات خوبی ندارد. زیر فرآیند راه اندازی نیازمند تخصص های گوناگون و اشراف به تمامی موارد می باشد که معمولا خارج از توانایی و مسئولیت یک آشپز می باشد.

 

  • چگونه می توانید از خدمات گروه IRANHFC  استفاده نمایید؟

شما با مراجعه به دفتر مرکزی گروه IRANHFC  می توانید با خرید پکیج مورد نیاز خود از خدمات حرفه ای زیر که با خروجی نیز همراه می باشد برای رستوران ایتالیایی خود بهره مند شوید:

 

  • مطالعات مقدماتی
  1. تهیه بیزنس پلان بر اساس مدل CONVAS
  2. تهیه استراتژی بر اساس مدل SWOT
  3. مانیتورینگ رقبا
  4. کمک به تعیین نام مجموعه

 

  • طراحی و اجرای دکوراسیون
  1. طراحی سه بعدی رستوران ایتالیایی
  2. نظارت بر اجرای رستوران ایتالیایی
  3. اجرای رستوران ایتالیایی

 

  • تجهیز رستوران ایتالیایی
  1. جانمایی تجهیزات آشپزخانه
  2. تهیه نقشه مکانیکال
  3. تامین تجهیزات رستوران ایتالیایی
  4. حمل، نصب و گارانتی

 

  • طراحی منو و آموزش
  1. نوشتن منو رستوران
  2. تعیین قیمت تمام شده
  3. مشخص نمودن گرماژ
  4. آموزش مرینیت
  5. آموزش درسینگ
  6. آموزش گارنیش
  7. آموزش پخت
  • سایر خدمات
  1. چاپ و بسته بندی
  2. طراحی و گرافیک
  3. تامین منابع انسانی
  4. تامین مواد اولیه
  5. مشاوره مدیریت
  6. تبلیغات – بازاریابی
  7. برند سازی
  8. حسابداری

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله