راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چگونگی راه اندازی رستوران لوکس

چگونگی راه اندازی رستوران لوکس

چگونگی راه اندازی رستوران لوکس

در راه اندازی رستوران لوکس نیز باید تمام نکات راه اندازی رستوران از جمله ایجاد طرح توجیهی، مدیریت بودجه و سرمایه گذار، انتخاب مکان مناسب و گرفتن مجوزها رعایت شود. در کنار تمامی این نکات راه اندازی رستوران لوکس نیازمند توجه به عوامل دیگری از جمله در نظر گرفتن جزییات بیشتر است. در این مقاله به بررسی برخی نکات در مورد راه اندازی رستوران لوکس می پردازیم و چگونگی انجام کارهای مختلف را برای داشتن یک رستوران لوکس برمی شمریم.

تعریف رستوران لوکس

قبل از راه اندازی رستوران لوکس به یک تعریف استاندادی از این نوع رستوران ها برسید. رستوران لوکس از دید افراد مختلف دارای تعاریف متفاوت است. از لحاظ فنی رستوران لوکس، رستورانی است که مشتریان خاص، غذاهای خاص و اغلب گران، خدمات و همچنین فضا و محیط خاص دارد. همانطور که در مقاله ” ۷ نیاز اساسی در راه اندازی رستوران” بیان شد باید تمامی جوانب “نوع و مفهوم رستوران” را هنگام راه اندازی رستوران رعایت کرد.

تعریف گفته شده به نوعی قابل تعمیم است و شما می توانید تعاریف خود را در آن بگنجانید، اما فراموش نکنید که تعریفی که شما از رستوران لوکس ارائه می دهید باید سطحی بالاتر از رستوران های موجود در مارکت مورد رقابتتان داشته باشد. این به این معنی نیست که حتما باید از لباس های فرم گران استفاده کنید بلکه در عین ساده بودن می توان یک رستوران لوکس را طراحی نمود. در ادامه برخی از کارهایی را که برای راه اندازی رستوران لوکس ضروری است را بررسی خواهیم کرد.

توجه به جزئیات

در راه اندازی رستوران لوکس باید به تمام جزئیات از جمله دکوراسیون و نقاشی روی دیوارها، موسیقی، جنس تجهیزات استفاده شده، نورپردازی، کیفیت منو و غذاها توجه نمود. مشتریان اغلب برای مناسبت های خاص به اینگونه رستوران ها مراجعه می کنند، پس هیچ چیز نباید نا امید کننده باشد. منو باید جذاب باشد و آیتم های منحصر بفردی داشته باشد که مشتریان نتوانند در رستوران دیگری آن را پیدا کنند. می توان منویی انتخاب کرد که به طور روزانه یا هفتگی غذاهای مختلفی را به مشتری ارائه دهد. این مدل از منوها منجر به خرید محتویات تازه و فصلی می شود که به خودی خود یکی از ضروریات رستوران های لوکس است.

انتخاب پرسنل مناسب

مهم نیست که نوع رستوران چه باشد، پرسنل رستوران باید همیشه بهترین خدمات را ارائه دهند. با این حال رستوران های لوکس نوع دیگری از پرسنل را نیاز دارند تا در ارائه مفهوم خود دچار شکست نشوند. هنگام راه اندازی رستوران لوکس این را بدانید که باید پرسنلی با تجربه و دارای اطلاعات زیاد از صنعت رستوران انتخاب کنید. رستوران لوکس جای افراد تازه کار نیست. یک پرسنل خوب باید قادر باشد تا هرگونه سوالی را جواب دهد و هنگام سفارش از خود پیشنهاداتی بدهد.

پرسنل رستوران لوکس

خدمات مشتری

خدمات مشتری در رستوران لوکس فراتر از سفارش گیری و تحویل غذاست. اگر قصد راه اندازی رستوران لوکس را دارید این نکته را در نظر بگیرید که برای خدمات مشتری توجه بیشتری صرف کنید. برخی از این خدمات عبارتند از:

  • همراهی کردن با مشتری تا میزش و نگه داشتن صندلی برای بانوان
  • همراهی مشتری تا محل سرویس بهداشتی
  • تمیز کردن میز بین وعده های غذایی
  • تعویض رومیزی هنگام ترک مشتری
  • توضیح دادن آیتم های منو با منش و گفتار مناسب
  • سرو غذا و نوشیدنی روی میز مشتری

تمامی موارد ذکر شده نیازمند آن است که پرسنل شما آموزش دیده باشند، پس در راه اندازی رستوران لوکس این مسئله را در نظر بگیرید که پرسنل خود را به طور صحیح آموزش دهید.

خدمات مشتری

در آخر باید این مسئله را اذعان کنیم که شکی نیست که یک رستوران لوکس درآمد بالایی خواهد داشت اما به یاد داشته باشید که هزینه های صرف شده برای راه اندازی رستوران لوکس نیز در مقایسه با انواع دیگر رستوران ها گزاف است. انتظارات مشتریان از اینگونه رستوران ها بالاست و نمی توان به سادگی از ملزومات و ضروریاتی که در راه اندازی رستوران لوکس مد نظر است گذشت. به خصوص که امروزه طرفداران اینگونه رستوران ها به خصوص در شهرهای بزرگ رو به افزایش است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله