راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راه اندازی رستوران مدرن – چرا رستوران هایی با طراحی آشپزخانه مدرن موفق ترهستند؟

راه اندازی رستوران مدرن – چرا رستوران هایی با طراحی آشپزخانه مدرن موفق ترهستند؟

راه اندازی رستوران مدرن – چرا رستوران هایی با طراحی آشپزخانه مدرن موفق ترهستند؟

هنگام راه اندازی رستوران مدرن باید به جلب اعتماد مشتری بیش از هر چیزی توجه کنیم تا بتوانیم مشتریان وفادار داشته باشیم. راه اندازی رستوران مدرن بافضایی که مراحل پخت و پز قابل ملاحظه باشد رو به افزایش است، هرساله بر تعداد رستوران هایی که از سالن پذیرایی رستوران بتوان آشپزخانه را دید افزوده می شود

چرا رستوران هایی که در مقابل چشم مشتری غذا طبخ می کنند موفق تر هستند؟

هنگام راه اندازی رستوران مدرن باید به جلب اعتماد مشتری بیش از هر چیزی توجه کنیم تا بتوانیم مشتریان وفادار داشته باشیم. راه اندازی رستوران مدرن بافضایی که مراحل پخت و پز قابل ملاحظه باشد رو به افزایش است، هرساله بر تعداد رستوران هایی که از سالن پذیرایی رستوران بتوان آشپزخانه را دید افزوده می شود.نزدیکی محدوده پخت و پز و سالن پذیرایی کنجکاوی مشتریان را برطرف کرده، به مشاهده آنچه در آشپزخانه می گذرد و رعایت شرایط بهداشتی کمک می کند.

درست است که در راه اندازی رستوران مدرن طرح و مزه حرف اول را می زند اما رعایت نکاتی مثل محل استقرار آشپزخانه هم می تواند در موفقیت رستوران تاثیر گذار باشد.یافته های مدرسه کسب وکار هاروارد هم این نکته را تایید می کند.

طبق یافته های مدرسه کسب و کار هاروارد بیشترین موفقیت از آن رستوران هایی است که مراحل پخت و پز را در مقابل چشم مشتریان انجام می دهند.

آزمایش مدرسه کسب وکار هاروارد بر روی تاثیر 

برای راه اندازی رستوران مدرن، چهار هفته یک کافه تریا به عنوان آزمایشگاه مورد بررسی دقیق قرار گرفت، ابتدا مشتریان و سرآشپز ها در محل هایی مستقر شدند که قادر به دیدن یکدیگر نبودند، در مرحله بعد مشتریان قادر به دیدن سرآشپز بودند اما سرآشپز مشتریان را نمی دید، در مرحله سوم مشتریان سرآشپز را نمی دیدند اما او می توانست مشتریان راببیند و در مرحله آخر هر دو گروه قادر به دیدن یکدیگر بودند.

در پایان هر مرحله آزمایش از مشتریان در خصوص کیفیت غذا و خدمات نظر خواهی شد، همانطور که انتظار می رفت بیشترین امتیازات مثبت متعلق به مرحله نهایی بود که مشتریان و سرآشپز قادر به مشاهده چهره یکدیگر بودند.

تاثیر مشاهده آشپزخانه از سوی مشتریان

برای راه اندازی رستوران مدرن لازم است به محل استقرار آشپزخانه اهمیت ویژه ای داد.

طبق یافته های مدرسه کسب و کار هاروارد، مشتریانی که قادر به دیدن سر آشپز بودند ۱۷ درصد به کیفیت غذا رای بیشتری دادند. همچنین در مرحله ای که سرآشپز مشتریان را می دید اما مشتریان قادر به دیدن او نبودند به شکل شگفت انگیزی بر خدمات دهی سرآشپز تاثیر داشت؛ مشتریان ۱۰ درصد از خدمات دهی این سرآشپز راضی تر بودند.

درصورتی که مشتریان به تنهایی قادر به مشاهده سرآشپز باشند در ارزیابی غذا نسبت به زمانی که سرآشپز را نمی بینند بهتر نظر می دهند و از غذا راضی تر خواهند بود.

برای کشف روش های راه اندازی رستوران مدرن بارها این آزمایش تکرار شد و هر بار نتایج یافته های آزمایش های قبل را تایید کرد.

کارکنان رستوران هم هرکجا که باشند زمانی که بدانند از سوی مشتریان مشاهده می شوند در عملکرد آن ها تاثیر مثبت خواهد داشت.

طراحی آشپزخانه رستوران - دلایل اثرات مثبت مشاهده مراحل پخت غذا

دلایل اثرات مثبت مشاهده مراحل پخت غذا

در راه اندازی رستوران مدرن اهمیت مشاهده مراحل پخت غذا بسیار تاثیر گذار است، چراکه مشتری یک تصور بصری از تلاش های سرآشپز و نحوه پخت و تزئین غذا بدست می آورد، همچنین این امر محرک بسیار قوی ای برای سرآشپزها است.

در راه اندازی رستوران مدرن به این شیوه سرآشپزها اهمیت کار خود را بیشتر درک می کنند، انگیزه و رضایت بیشتری خواهند داشت. همچنین بیشتر از سوی مشتریان مورد تقدیر و تشکر قرار می گیرند.

این امر نه تنها درک شده بلکه یک هدف مهم در راه اندازی رستوران مدرن هم به شمار می آید.

آزمایش ها نشان داد سرآشپزها به این ترتیب زمان طبخ غذا را به صورت دقیق تری محاسبه کردند و زمان انتظار مشتریان برای دریافت سفارش خود به شکل قابل ملاحظه ای کاهش یافت.

در راه اندازی رستوران مدرن تعامل بین آشپزخانه و سالن رستوران بسیار مهم است، زمانی که آشپزخانه از سالن قابل مشاهده باشد تعامل بین کارکنان این دو بخش هم به شکل قابل ملاحظه ای بهبود یافت و تعاملات موثر تری بین کارکنان آشپزخانه و سالن پذیرایی برقرار شد.

لذت سرآشپزها هم از دیدن مشتریان شاد و راضی به مراتب افزایش یافت، این امر مانع شکل گیری هر گونه اضطراب یا نگرانی از سوی سرآشپزها شد که انتظار می رفت هنگام مشاهده مشتریان رخ بدهد شد. به این ترتیب بر خلاف انتظار سرآشپزها از دیدن نگاه های پرسشگر مشتریان نه تنها مضطرب نشدند بلکه حس اعتماد به نفس و علاقه آن ها به کار هم افزایش یافت.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله