راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

موفقیت در راه اندازی رستوران های کوچک

موفقیت در راه اندازی رستوران های کوچک

موفقیت در راه اندازی رستوران های کوچک

اگر رویای افتتاح رستوران خود را دارید باید به نوع رستورانی که توانایی افتتاح و نگهداری آن را دارید را انتخاب کنید. شاید بهتر باشد شروعی کوچک داشته باشید. رستوران های کوچک مزیا های فراوانی نسبت به رستوران های بزرگتر از جمله نیازمندی به سرمایه اولیه اندک و پرسنل کمتر را دارند و برای شروع کار در صنعت رستوران داری ایده آل هستند.  در این مقاله راه ها و روش های راه اندازی رستوران های کوچک را بر می شمریم.

برای راه اندازی رستوران های کوچک سرمایه کمی برای افتتاح و نگهداری و خرید تجهیزات لازم است، با این حال رستوران های کوچک می توانند سوددهی و درآمد بالایی داشته باشند. این دسته از رستوران ها برای کانسپت هاس کافه و یا بیسترو مناسب هستند.

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی رستوران کوچک

همانطور که قبلا گفته شد مکان مناسب یکی از فاکتورهای اصلی در راه اندازی رستوران است. پیدا کردن مکانی مناسب برای رستوران از آنچه که فکر می کنید سخت تر است. در راه اندازی رستوران های کوچک نیز مکان مناسب مهمترین فاکتوری است که اید در نظر گرفته شود. داشتن جای پارک مناسب، در دید عموم بودن و فضای کافی برای آشپزخانه از عوامل مهمی است که درانتخاب مکان برای راه اندازی رستوران های کوچک باید در نظر گرفته شود.

رستوران لوکس کوچک

شاید به این فکر افتاده باشید که رستورانی لوکس و کوچک راه اندازی کنید. هنگام راه اندازی رستوران های کوچک، تصمیم گیری در انتخاب کانسپت، گاهی گیج کننده و سخت است. مثلا اگر بخواهبد رستورانی لوکس داشته باشید، قرار دادن تمام آیتم های مورد نیاز رستوران های لوکس در محیطی کوچک کاری دشوار به نظر می رسد. شاید وسوسه شوید که صندلی های بیشتر و بزرگتر را در رستوران کوچک خود جای دهید، ولی این کار باعث ارائه سوریس ضعیف، دشواری کارکنان در حرکت کردن و احساس ناراحتی کرد مشتریان و لذت نبردن از غذایشان می شود. قاعده چیدن میز و صندلی های رستوران های لوکس این است که بین آن ها فاصله ای ۶۰ تا ۷۰ سانتی متری باشد. نکته دیگری که در راه اندازی رستوران های کوچک با کانسپت لوکس باید در نظر گرفته شود انعطاف پذیری است. میز و صندلی هایی انتخاب کنید که قابل تنظیم به سایز عای کوچک و بزرگ باشد تا بتوانید برای هر گونه مراسمی خدمات ارائه کنید. این نکه را فراموش نکنید که در این میان راهی برای عبور و مرور کارکنان در نظر بگیرید.

راه اندازی رستوران موفق

طرح کسب و کار خود را بنویسید.

در واقع فرقی نمیکند که به فکر راه اندازی رستورانی کوچک با چه سبکی هستید؛ نوشتن طرج کسب و کار همیشه از ضروریات است. طرح کسب و کار مانند نقشه راهی برای موفقیت است. این طرح شامل آیتم های مهمی شامل بودجه اولیه، سود مورد انتظار، ضرر و زیان و حقوق ها، دستمزد ها و مخارج دیگر است. وقتی برای نوشتن طرح کسب و کارتان شروع به تحقیق کردن می کنید، ممکن است با مورادی مواجه شوید که قبلا فکرش را نمی کردید، مانند قوانین مالیاتی، بهداشتی و مجوزهای راه اندازی.

در آخر این مسوله حائز اهمیت است که برنامه تبلیغاتی مناسبی برای رستوران خود داشته باشید. هنگامیکه تصمیم به راه اندازی رستورانی کوچک گرفتید باید فکری هم برای نحوه بازاریابی و برند سازی خود بکنید.

رستوران های موفق لزوما نباید بزرگ باشند. برخی از موفق ترین رستوران ها در سرتاسر دنیا در فضاهایی کوچک و محدود بنا شده اند. با اینکه راه اندازی رستورانی کوچک چالش های خود را به همراه دارد، اما تجربه ای منحصر بفرد را در غذا خوردن به مشتری ارائه می دهد که بسیار جذاب است.

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله