راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران

در این مطلب قصد داریم به همه چیز درباره راه اندازی رستوران بپردازیم. این مطالب که به صورت مقالات جداگانه ولی با یک انسجام خاص منتشر می شود می تواند به شما کمک شایان ذکری بنماید.

راه اندازی رستوران

  1. برآورد هزینه راه اندازی رستوران سنتی
  2. برآورد هزینه راه اندازی رستوران
  3. برآورد هزینه راه اندازی کترینگ
  4. برآورد هزینه راه اندازی رستوران ایتالیایی
  5. مشاوره راه اندازی رستوران
  6. مراحل راه اندازی رستوران
  7. تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه رستوران
  8. لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی
  9. قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی
  10. استانداردهای طراحی رستوران
  11. دکوراسیون رستوران سنتی
  12. دکوراسیون رستوران مدرن
  13. دکوراسیون رستوران ایتالیایی
  14. طراحی پلان آشپزخانه رستوران
  15. منو غذاهای رستوران سنتی
  16. منو غذای رستوران مدرن
  17. منو غذای کترینگ
  18. منو غذای رستوران ایتالیایی
  19. لیست رستوران های تهران
  20. اصول قیمت گذاری در رستوران
  21. راه اندازی رستوران
  22. اخذ جواز رستوران
  23. برند سازی در رستوران
  24. تهیه مواد اولیه رستوران
  25. اهمیت بسته بندی در رستوران
  26. برنامه حسابداری رستوران
  27. جداول ارزش تغذیه در رستوران
  28. حقوق پرسنل رستوران
  29. مالیات در رستوران
  30. ساعت کاری رستوران
  31. بازگشت سرمایه رستوران
  32. آینده شغلی رستوران
  33. بازاریابی برای رستوران
  34. مشاور رستوران
  35. تاسیسات مورد نیاز برای رستوران
  36. اجاره ملک رستوران
  37. بهداشت در رستوران
  38. استیل در تجهیزات رستوران
  39. راه اندازی دلیوری در رستوران
  40. اهمیت تبلیغات در رستوران
  41. توزیع تراکت برای رستوران
  42. ارسال sms برای رستوران
  43. تخفیف در رستوران
  44. قیمت تمام شده در رستوران
  45. سود رستوران
  46. سبک مدیریت در رستوران
  47. اصول رستورانداری موفق

 

 

گاها در برخی از نقاط شهر رستوران هایی دیده می شود که بسیار موفق هستند. خیلی از رستورانداران یا کسانی که قصد راه اندازی رستوران را دارند خیلی تمایل دارند که به راز اصلی موفقیت این رستوران ها پی ببرند. بی تردید مردم کیفیت را می شناسند و خواهان آن هستند. البته کیفیت تعاریف متفاوتی دارد ولی در یکی از تعریف های کوتاه کیفیت یعنی برآورده کردن نیاز مشتری به نحو عالی .

کارایی و اثر بخشی رمز موفقیت رستوران های موفق است. این رستوران ها اصولا کارهای بی اهمیت را بی اهمیت و کارهای با اهمیت را با اهمیت می دانند. یعنی توان خود را به مواردی که مورد توجه و اهمیت است تخصیص می دهند.

مدیریت در رستوران های موفق بسیار دقیق و با برنامه است. ما هیچ صحبتی از سواد مدیریتی نمیکنیم. زیرا مدیریت هم علم است و هم هنر. هنر آن بخش از مدیریت است که در ذات هر فردی وجود دارد و نیازی به آموزش ندارد. قطعا مدیران موفق رستوران اگر در هر کسب و کار دیگری نیز وارد می شدند از موفقیت بی نسیب نمی ماندند.

در مورد سبک های مدیریتی در رستوران می توان اشاره نمود که سبک مدیریت در رستوران کمی کلاسیک است. یعنی مدیریت ارشد با دادن دستورهای پی در پی سعی در اداره سیستم مدیریتی می نماید. سیتمی که در آن پرسنلی با فرهنگ های متفاوت حضور دارند.

به طور کلی در مقالات بالا تمامی اطلاعات مورد نیاز شما برای راه اندازی رستوران دیده شده است.

گروه iranhfc تولید کننده تجهیزات رستورانی

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله