راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چرا برخی از فست فود ها در سه سال اول شکست می خورند؟(بخش دوم)

چرا برخی از فست فود ها در سه سال اول شکست می خورند؟(بخش دوم)

چرا برخی از فست فود ها در سه سال اول شکست می خورند؟(بخش دوم)

در گزارش قبل به بیان برخی ازمهمترین دلایل شکست راه اندازی فست فود اشاره کردیم در این گزارش به بیان سایر دلایل راه اندازی فست فود ناموفق خواهیم پرداخت.

نگه داشتن حقوق و دستمزد ها در سطح بالا

زمانی که به یک فست فود کوچک مراجعه می کنیم به ویژه در ایام وسط هفته شاهد تعداد زیادی از کارکنان بیکار هستیم که احتمالا فقط آخر هفته ها سرشان شلوغ است. این کارکنان هزینه زیادی را به شما تحمیل خواهند کرد درحالیکه عملا تنها دو روز در هفته کار می کنند.

فست فود هااعم از کوچک و بزرگ در اغلب موارد به راحتی می توانند یک سوم نیروهای خود را بدون تغییر در کیفیت خدمات دهی تعدیل کنند. راه اندازی فست فود ناموفق یعنی مجموعه ای با کاکنان بی کار.

یکی دیگر از مشکلات راه اندازی فست فود ناموفق استخدام افراد با حقوق بیش از استحقاق آن هاست. هرفردی قیمت خاص خود را دارد بارها شاهد بوده ایم فست فود ها مدیرانی با هزینه های بسیاربالا استخدام می کنند که برای آن ها هیچ آورده ای ندارند یا کارکنانی با حقوق بالا تنها برای وظایف سطح پایین استخدام می کنند.

راه اندازی فست فود ناموفق می تواند به دلیل عدم تناسب هزینه ها باشد که نیروی کار هم یکی از مهمترین این عوامل به شمار می آید.

نظام حقوق و دستمزدها تا حد زیادی به جایگاه شما بستگی دارد، تازمانی که به جایگاه حقیقی خود دست نیافته اید نباید در پرداخت حقوق و دستمزدها بی دقتی کنید. این امر شامل حقول پرداختی سرآشپز ها هم خواهد شد.

تبلیغ نکردن

باتوجه به اینکه فست فودهای زنجیره به سرعت در حال شکل گیری هستند و هر روز فست فود جدیدی در جای جای کشور راه اندازی می شود برای دوری از راه اندازی فست فود ناموفق باید به امر تبلیغات و بازاریابی توجه ویژه داشته باشید.

در مورد تبلیغات فراموش نکنید کانال های تبلیغاتی موثر را شناسایی کنید و تنها در کانال های مناسب تبلیغات کنید.

عدم درک ارزش حقیقی غذاها

اینکه براساس چه قیمتی باید منوی غذاهای خود را تنظیم کنید از اهمیت ویژه ای  برخوردار است، درواقع این امر نخستین مرحله از دستیابی به سود خواهد بود.

شما باید به طور دقیق مشخص کنید برای هر پرس غذا چقدر هزینه می کنید و بر این اساس قیمت های خود را مشخص کنید در غیر این صورت

راه اندازی فست فود ناموفق امکان پذیر است.

تلاش کنید قانون های طلایی قیمت گذاری منوی غذا را به درستی شناسایی کرده و بکار بندید در غیر این صورت راه اندازی فست فود ناموفق ممکن است سرمایه های شما را به باد بدهد و شکست سختی بخورید.

هزینه تراشی بیش از حد پیش از روز افتتاح

بسته به نوع فست فودی که شما می خواهید راه اندازی کنید در هر گوشه و کنار از کشور ممکن است هزینه های متفاوتی داشته باشید.به خاطر داشته باشید هر وامی که دریافت کرده اید باید در سر رسید مشخص بازپرداخت شود، همچنین باید حقوق کارکنان، هزینه تهیه مواد اولیه و سایر هزینه ها را تقبل کنید. خرید تجهیزات فست فود را هم باید جدید بگیرید، برای صرفه جویی در هزینه تا روزی که به خدمات کسی نیاز پیدا نکرده اید از استخدام زودهنگام افراد پرهیز کنید. تلاش کنید برای پرهیز از راه اندازی فست فود ناموفق در هزینه های خود تا حد امکان صرفه جویی داشته باشید.

راه اندازی فست فود ناموفق برای خیلی ها دور از ذهن است اما اگر قوانین واضح را رعایت نکنید حتی شما هم ممکن است به شرایط بدی دچار شوید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله