راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

راه اندازی فست فود کوچک مزایا و محدودیت ها

راه اندازی فست فود کوچک مزایا و محدودیت ها

راه اندازی فست فود کوچک مزایا و محدودیت ها

راه اندازی فست فود کوچک در سال های اخیر مورد توجه سرمایه گذاران فضای کسب و کار به ویژه افرادی که به حوزه صنایع غذایی علاقه دارند قرارگرفته است.

زمانی که به فکر راه اندازی فست فود کوچک می افتید باید به مزایا و محدودیت هایی که این ایده برای شما به همراه می آورد هم فکر کرده و برای هریک برنامه ریزی کنید.

بخش مهمی از فرآیند راه اندازی رستوران به بررسی و تحقیقات شما بستگی دارد.

مزایای راه اندازی فست فود کوچک

برخی مزایای راه اندازی فست فود کوچک عبارت اند از:

  • نیاز به سرمایه اندک در مقایسه با کسب و کارهای بزرگ
  • امکان راه اندازی در فضاهای مختلف و مکان های عمومی
  • هزینه پایین وامکان جلب تعداد بیشتر مشتریان
  • نگهداری و نظافت آسان
  • نیاز به استخدام تعداد نیروی کمتر
  • مدیریت ساده تر نسبت به فست فود های بزرگ
  • برنامه ریزی آسان تر
  • منوی غذایی محدود با قابلیت فروش بالا
  • نیاز به شرکای تجاری کمتر و قابلیت اجرای یک نفره
  • قابلیت خرید آسان فضای کسب و کار

برخی محدودیت های راه اندازی فست فود کوچک

برخی از محدودیت های راه اندازی رستوران فست فود کوچک عبارت اند از:

  • قابلیت پذیرایی از تعداد محدودی مشتری به صورت همزمان
  • عدم امکان استفاده از منوی غذایی متنوع و رنگارنگ
  • برای جذب مشتریان طرفدار رستوران های لوکس و گران پسند مناسب نیست
  • برخی از مناطق به سبب وجود فست فود های کوچک زیادکشش راه اندازی فست فود کوچک جدید ندارد.
  • محدودیت فضایی ممکن است موجب ناراحتی برخی مشتریان در زمان های شلوغ شود
  • عدم امکان برگزاری مراسم ها و جشن های بزرگ

نکات مهم در راه اندازی فست فود کوچک

اگر قصد راه اندازی فست فود کوچک را دارید لازم است پیش از هر اقدامی در خصوص قوانین و نیازهای کارخود تحقیق و بررسی کنید.

برخی از مهمترین نکاتی که در راه اندازی فست فود کوچک باید رعایت کنید عبارت است از:

برنامه ریزی کسب و کار

بسیاری بر این تصور اند که راه اندازی کسب و کارهای کوچک نیازی به پیزینس پلن و طرح ریزی ندارد و فقط باید دست به کار شد.

درحالیکه پیش از هر گونه کار و سرمایه گذاری به ویژه راه اندازی رستوران فست فود کوچک لازم است برنامه مدونی طراحی کنید و در آن به آینده  کسب و کارخود هم نگاه ویژه ای داشته باشید.

یافتن محدوده جغرافیایی مناسب

مکان یابی بخش مهمی از راه اندازی فست فود کوچک است، باید محدوده جغرافیایی که امکان راه اندازی کسب و کار شما را دارد و مشتریان از آن استقبال خواهند کرد را با کمک بررسی های جامع علمی بیابید.

کشش مناطق جغرافیایی مختلف متفاوت است و شما باید مکان هایی که ظرفیت راه اندازی رستوران فست فود کوچک را دارد شناسایی کنید.

جذب سرمایه

برای راه اندازی فست فود کوچک ابتدا باید سرمایه مورد نیاز را برآورد کنید و سپس آن را از طریق سرمایه شخصی یا جذب سرمایه تامین کنید.

در صورتیکه نیاز به شریک پیدا کردید دقت کنید تا فردی که ظرفیت های لازم را داشته باشد و همراه خوبی باشد را انتخاب کنید.

پشتکار و تلاش

بعد از اینکه برای راه اندازی فست فود کوچک خود تحقیق و بررسی لازم را انجام دادید، جذب سرمایه انجام شد وقت عمل است و باید با تلاش و پشتکار کافی نیروی مورد نیاز خود را جذب کنید و تجهیزات راه اندازی فست فود مناسب کسب و کارهای کوچک را خریداری کنید و کسب وکار خود را آغاز کنید. مهمترین نکته در این زمان پیگیری و مداومت در انجام امور است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله