راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو

رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو

رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو

این رستوران در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. در واقع ۱۲ رستوران، کافی شاپ و ویلای آبی برای مهمانان مهیا شده است. یک محل اختصاصی نیز برای علاقه مندان به پنیر در آنجا وجود دارد که در آن ۱۰۱ نوع پنیر از باکیفیت ترین پنیرهای جهان وجود دارد. اما این مجموعه به رستوران ایتها (Ithaa) خود معروف است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشه ای زیر آبی جهان است.

این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی ۳۶۰ درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم می کند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می دهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار می توان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت می شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله