راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رشته پلو باگوشت

رشته پلو باگوشت

رشته پلو باگوشت

مواد لازم :
برنج

۴۰۰ گرم

گوشت

۵۰۰ گرم

رشته پلویی

۱۵۰ گرم

پیاز

دو عدد

رب‌گوجه‌فرنگی
یک قاشق سوپخوری
زعفران آب‌کرده
یک قاشق سوپخوری
روغن
۱۵۰ گرم
زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک
به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد می‌ریزیم. قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنیم تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش می‌ریزیم و پس از آبکش کردن آن را دم می‌کنیم.

گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج را روی آن می‌ریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج می‌ریزیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله