راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رنگینک شکلاتی

رنگینک شکلاتی

رنگینک شکلاتی

مواد لازم برای ۴ نفر
پودر قند: یک و نیم پیمانه
آرد گندم: ۳ پیمانه
کره: یک پیمانه
پودر هل: یک قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری
پودر قند برای تزیین: به میزان کافی
شکلات سفید برای تزیین: به میزان کافی
پودر پسته: نصف پیمانه
مواد میانی رنگینک
گردوی خرد شده: یک پیمانه
خرما: ۳۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه

برای تهیه رنگینک مثل تهیه حلوا اقدام می‌کنیم.

آرد را درون تابه می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا رنگ و بوی آن تغییر کند، سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم.
بعد از تفت دادن آرد پودر قند، هل و زنجبیل را با هم ترکیب کنید و یک‌بار آنها را از الک عبور دهید تا پودری کاملا نرم و یکدست به دست آید.
سپس پودر به دست آمده و کره را به آرد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
سپس برای تهیه مواد میانی رنگینک سراغ خرما ها بروید و بعد از جدا کردن هسته خرماها، آنها را در مخلوط کن بریزید و گردوی خرد شده، دارچین و روغن کنجد را به آن اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید.
در این حالت برای تهیه رنگینگ آماده شوید. آرد بو داده را به ۲ بخش تقسیم کنید. هر بخش را روی کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه آن را صاف کنید به طوری که قطر آرد نیم سانتی‌متر شود، سپس مخلوط خرما را روی بخش اول آرد بریزید و با کفگیر آن را صاف و یکدست کنید. بعد از آن لایه دوم خمیر را روی آن قرار دهید و آن را به کمک قاشق یا کفگیر خوب صاف کنید تا ۳ لایه منظم داشته باشید.
در نهایت شکلات سفید را درون کاسه قرار داده و آن را به روش غیرمستقیم با کمک بخار آب ذوب کنید و از آن همراه پودر پسته و دارچین برای تزیین رنگینک استفاده کنید. بعد از تزیین، آن را به شکلی که تمایل دارید برش بزنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله