راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رولت تن ماهی

رولت تن ماهی

رولت تن ماهی

ابن مقدار برای ۶ نفر کافیست.
مواد لازم :

کنسرو ماهی تن

۴۰۰ گرم

تخم مرغ

۲ عدد

پنیر پیتزای رنده شده

۱۰۰ گرم

آرد نان

۵۰ گرم

سرکه
۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
مقداری
تخم مرغ آبپز (سفت شده)
۲ عدد
نمک
به مقدار لازم
فلفل
به مقدار کم

طرز تهیه:

 

• کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی بریزید،سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط کنیدتا به صورت خمیر در آید.

• روی فویل آلومنیمی را با یک قاشق روغن مایع چرب نمایید.

• خمیر آماده شده را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن کرده و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن گذاشته و به صورت رُل می پیچیم.

• دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .• بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید فویل درون آب سرد شود.

• اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش زده و داخل ظرف بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله