راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رولت زعفرانی

رولت زعفرانی

رولت زعفرانی

مواد لازم برای تهیه نان رولت:

تخم‌مرغ:۷ عدد
آب جوش: ۶ قاشق سوپ‌خوری
کره: ۷۵ گرم
آرد: ۱۷۰گرم
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ‌خوری
زعفران: یک قاشق چای‌خوری
شکر: ۱۸۰ گرم

مواد بین رولت:

خامه فرم گرفته:۳۰۰ گرم

روش تهیه:

ابتدا زرده و سفید تخم‌مرغ را از هم جدا کرده و زرده‌های تخم‌مرغ را با آب جوش و ۱۲۰ گرم از شکر، خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کشدار شود. در آخر کار زعفران را نیز به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. سفیده‌های تخم‌مرغ را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا کاملا خشک و پنبه‌ای شده و وقتی‌که ظرف را برمی‌گردانیم، از ظرف نریزد. در این مرحله شکر را آرام‌آرام اضافه کرده و هم می‌زنیم تا سفیده فومی‌شکل شود. کره را جداگانه ذوب می‌کنیم، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را روی سفیده‌ها ریخته و با لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم تا پف آنها نخوابد. حین همین کار، کره ذوب‌شده را اضافه کرده و آرد را نیز الک می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم، چند قاشق از مایه حاصل را داخل ظرفی دیگر ریخته، با کاکائو به رنگ دلخواه، شکلاتی می‌کنیم و داخل حفره‌های رلیف مت را با آن پر کرده، سپس مایه اصلی را روی حفره‌های پر شده ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی پنجره بالایی فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم. پس از پخت، رولت را از داخل قالب خارج کرده و بین کاغذ روغنی قرار داده و با کاغذ لوله می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. پس از آماده کردن نان رولت و خنک شدن، نان را باز می‌کنیم، خامه را روی آن می‌گذاریم و دوباره می‌پیچیم و ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب خودش را بگیرد و تمیز و راحت برش بخورد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله