راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رولت سینامون

رولت سینامون

رولت سینامون

مواد لازم :
کره: یک‌دوم فنجان
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای: یک فنجان
شکر سفید: یک‌دوم فنجان
خمیر مایه‌ترش: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
آرد: ۴ فنجان
آب گرم: یک فنجان
خامه: دوسوم فنجان
تخم‌مرغ: یک‌عدد
روش تهیه خمیر رولت :

۱٫ داخل یک ظرف مایه خمیرترش و یک فنجان آرد و آب گرم را مخلوط کرده و به‌مدت ۲ ساعت داخل دمای اتاق بگذارید بماند تا حجم بگیرد.
۲٫ مابقی آرد را با تخم‌مرغ، یک قاشق چای‌خوری نمک و خامه، وانیل و دارچین داخل همزن به‌مدت ۷دقیقه بزنید تا نرم شود.
۳٫ سرعت همزن را بالا برده و خمیر به دست آمده اول را به خمیر دوم اضافه کرده و خمیر به دست آمده را به‌مدت یک ساعت در داخل دمای اتاق بگذارید استراحت کند.

روش تهیه مایع داخل رولت :

۱٫ روی حرارت کره، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، شکر سفید و قهوه‌‌ای را مخلوط کرده و بگذارید تا نرم و لطیف شود.
۲٫ خمیر را روی یک سطح که با آرد پوشانده‌اید به ابعاد ۴۳×۳۳ پهن کرده و بعد مایه را با قاشق به روی خمیر یکنواخت بمالید و بعد شروع به رول‌کردن خمیر کنید.
۳٫ رولت‌ به دست آمده را به فاصله‌های ۲ سانتی‌متری برش دهید و روی سینی با پوشش کاغذ روغنی گذاشته و در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌سانتی‌گراد به‌مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
برای تهیه سس روی رولت یک دوم فنجان پودر قند را با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کرده و روی رولت‌های آماده بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله