راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

رول سیب و گل

رول سیب و گل

رول سیب و گل


مواد لازم

۲ /۱ ۱ پیمانه شیر
۱ عدد تخم‌مرغ
۱ ق چ نمک
۱ ق غ س سرخالی خمیرمایه
۱ ق م بیکینگ
به میزان لازم آرد
۴ ق س شکر
مواد داخل خمیر
۴عدد سیب درشت رنده شده
۱ ق س پودرگل
۲ ق س گلاب
۲ ق س شکر
۴ /۱ پیمانه آب ولرم

طرز تهیه:

۱٫ یک‌چهارم پیمانه آب ولرم را که هم‌دمای بدن باشد با خمیرمایه و شکر مخلوط کنید و کمی نمک و بکینگ پودر اضافه کنید و به آن ۱۰ دقیقه استراحت دهید. در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ و شیر را که به دمای محیط رسیده با هم مخلوط کنید. مایه خمیر به عمل آمده را هم اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید. در انتها آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یک ظرف مناسب قرار داده، حدود ۲-۱ ساعت به آن استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

۲٫ خمیر را روی سطح تمیزی به کمک وردنه باز کنید، سپس نوارهایی به عرض ۵ سانت و به طول ۲۰ سانت برش دهید.

۳٫ در یک ظرف مناسب سیب رنده شده را با پودر گل، گلاب و شکر مخلوط کنید. حالا روی نوارها مقداری از مخلوط حاصل را قرار دهید، سپس خمیر ها را رول کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله