راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

در زمان ساخت رستوران به چه نکاتی توجه کنیم؟

در زمان ساخت رستوران به چه نکاتی توجه کنیم؟

در زمان ساخت رستوران به چه نکاتی توجه کنیم؟

پیش از ساخت رستوران یا تغییر دکوراسیون عمده لازم است بدانید تنها هزینه و تهیه مواد اولیه مناسب کافی نیست. شما باید تحقیق و بررسی های لازم را به عمل آورید تا تغییراتی که اعمال می کنید بیشترین بازگشت سرمایه را برای شما به همراه داشته باشد.

هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود هم لازم است به زوایای پنهان و نامعلوم پروژه و هدفی که از ساخت رستوران دنبال می کنید را مشخص کنید.

دراین نوشتار به بررسی مهمترین نکاتی که در ساخت رستوران تاثیرگذار است خواهیم پرداخت.

شلوغی و به هم ریختگی میزها

هنگام ساخت رستوران باید فکری برای محل قرارگیری میز و صندلی ها داشته باشید. ساختار رستوران باید به شکلی برنامه ریزی شود که از شلوغی و به هم ریختگی به دور باشد.

گاهی شکل نامناسب قراردادن صندلی ها سبب می شود رستوران شلوغ و به هم ریخته به نظر برسد.

بی نظمی آشپزخانه

ساختار آشپزخانه رستوران باید به شکلی باشد که بتوان به بهترین شکل تجهیزات آشپزخانه را کنار یکدیگر قرار داد و به نظم و ساختار آشپزخانه کمک کند. هنگام ساخت رستوران باید توجه ویژه ای به فضای آشپزخانه داشته باشید و تلاش کنید به بیشترین میزان ممکن نظم را در فضا برقرار کنید.

کیفیت کار سرآشپز و کارکنان آشپزخانه به میزان قابل توجهی به فضا بستگی دارد فضای نامناسب، محدود و بی نظم قطعا کار آن ها را مختل خواهد کرد.

راهروهای طولانی و خطرناک

زمانی که مسئولین سالن پذیرایی سفارش مشتری را برای تحویل حمل می کنند لازم است از فضای مناسبی عبور کنند. راهروهای طولانی و باریک برای حمل غذا بسیار خطرناک است و ممکن است آسیب های جبران ناپذیری را به شما وارد کند.

تلاش کنید در ساخت رستوران این نکته را در نظر داشته باشید وبرای فضای بین سالن پذیرایی و آشپزخانه برنامه مناسبی داشته باشید تا از شکل گیری راهروهای اضافی که ممکن است خطر ناک باشد پیشگیری شود.

توجه به این نکات ساده هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود می تواند از هدررفت سرمایه و اتلاف انرژی کارکنان در آینده پیشگیری کند.

راندمان کار با توجه به همین نکات ساده می تواند افزایش یابد.

عدم مطابقت فضا با قوانین

وزارت بهداشت قوانین بسیار دقیقی برای ساخت رستوران دارد بنابراین هنگام طراحی آشپزخانه و فضای رستوران لازم است از مطابقت طرح ساخت رستوران با قوانین اطمینان حاصل کنید در غیر این صورت ممکن است هزینه بسیار زیادی به شما تحمیل شود.

فضای داخلی جذاب

بیشترین قسمتی که مشتری با آن سروکار دارد فضای داخلی است. هنگام ساخت رستوران برای طراحی فضای داخلی مناسب و متناسب با نیازهای مشتری وقت زیادی بگذارید.

شاید لازم باشد در این خصوص تحقیق و بررسی بیشتری بکنید و از مشورت کارشناسان آگاه در این خصوص اطمینان حاصل کنید.

توجه به زیر ساخت ها

هر ساختمانی برای خود زیر ساخت هایی دارد برای کاهش هزینه های ساخت رستوران لازم است از زیرساخت های موجود نهایت بهره را ببرید وسعی کنید با کمترین هزینه بهترین فضا را برای کار و فعالیت آماده کنید این امر مستلزم بررسی وضعیت موجود و مشخص کردن نیازهای ماست.

نتیجه گیری

ساخت رستوران یکی از مراحل مهم در راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود است،پیش از هراقدامی لازم است از قوانین موجود در این زمینه آگاه شوید، سپس برمبنای نیازهای خود و با کمک تمامی زیرساخت های موجود تلاش کنید بهترین فضارا در رستوران ایجاد کنید.

البته ذکر این نکته ضروری است که آشپزخانه قلب رستوران شماست هنگام ساخت رستوران باید سعی کنید فضای مناسبی برای کار سرآشپز فراهم کنید، سپس یک سالن پذیرایی شیک و متناسب با نیازهای مشتری در اختیار او بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله