راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

زنجبیل هویج

زنجبیل هویج

زنجبیل هویج

مواد لازم
برای ۲ لیوان نوشیدنی (۵۰۰ میلی‌لیتر):
آناناس متوسط: یک عدد
زنجبیل: ۲۵ گرم
هویج متوسط: ۴ عدد
یخ: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- آناناس را پوست کنده و خرد کنید. زنجبیل را نیز پوست بکنید. هویج را پوست بگیرید و سر و ته آن را زده و بشویید.

۲- به وسیله آبمیوه‌گیری به ترتیب هویج، زنجبیل و آناناس را آب بگیرید. آبمیوه را هم بزنید تا مخلوط شود، سپس در لیوان یخ ریخته و آبمیوه را درون آن بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله