راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالادارزن

سالادارزن

سالادارزن

مواد لازم برای ۴نفر:

 

* ارزن – یک پیمانه

 

* آب – ۲پیمانه

 

* نمک دریا – کمی

 

* ذرت – یک کنسرو

 

* پیاز قرمز ریز خرد شده – نصف پیمانه

 

* پیازچه ریز خرد شده – نصف پیمانه

 

* گوجه فرنگی خرد شده بدون دانه – ۲عدد

 

* فلفل دلمه ای ریز خرد شده – نصف پیمانه * گشنیز تازه خرد شده – نصف پیمانه

 

سس:

 

* سیر – یک حبه

 

* پودر فلفل – کمی

 

* روغن زیتون – یک چهارم پیمانه

 

* آب لیمو – ۳قاشق غذاخوری

 

* زیره – یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

 

* ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ارزن را به مدت ۵دقیقه در آن تفت دهید تا خشک و خوشبو شود.

 

* در قابلمه ای روی حرارت بالا ارزن و آب را اضافه کنید وبه جوش بیاورید، کمی نمک اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و بگذارید آرام آرام بپزد تا آب جذب ارزن شود.

 

* پس از خشک شدن آب ارزن، آب را با ذرت آبکش شده و تمامی مواد مخلوط کنید. * مواد سس را نیز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله