راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالادذرت وبرنج‌

سالادذرت وبرنج‌

سالادذرت وبرنج‌

مواد لازم

 

۴ خوشه بلال تازه

 

یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده

 

۴۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

 

یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید

 

یک عدد فلفل چیلی

 

دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

 

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

کمی سس سالاد

 

طرز تهیه

 

۱. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

 

۲. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.

 

۳. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله