راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالادمیوه

سالادمیوه

سالادمیوه

مواد اولیه :

هندوانه گرد :۱ عدد

کمپوت گلابی : ۱۰۰ گرم

خربره : حدود ۲۰۰ گرم

کمپوت آناناس : ۱۰۰ گرم

موز : ۳ الی ۴ عدد

خامه : ۱۵۰ گرم

انگور : ۲ خوشه

سیب : ۲ عدد

هلو : ۲ عدد

پرتقال : ۲ عدد

 

طرز تهیه :

میوه ها باید به یک اندازه برش بخورند .

ابتدا دانه های انگور را داخل کاسه ای می ریزیم ، سپس کمپوت آناناس را کمی خرد کرده و داخل کاسه انگور می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم .

پرتقال را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش می زنیم .

موز را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش می زنیم .

هلو را از اطراف برش می زنیم و هسته آ نرا بیرون می آوریم و این مواد را به مواد قبلی اضافه می کنیم .

سیب را پوست کنده و از اطراف چهار برش می زنیم و به صورت ریز و حبه ای خرد می کنیم .

گلابی را چهار قسمت کرده و برش های کوچکی به آن می زنیم .

خربزه را پوست کرده و برش های رشته ای به آن می زنیم و به صورت حبه ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم .

هندوانه را از بالا تا وسط برش می زنیم و از همان جا ( وسط هندوانه ) یک برش عرضی زده و دو قسمت هندوانه را از هم جدا می کنیم ( در این حالت هندوانه شبیه یک سبد می باشد و ( هندوانه را ( از طرف دسته آن ) خالی می کنیم تا دسته آن کاملاً شبیه دسته سبد شود .

آب کمپوت را داخل خامه ریخته و مخلوط می کنیم و آن را به مواد اولیه اضافه می کنیم ، مواد را داخل سبد می ریزیم و سالاد میوه آماده مصرف می باشد .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله