راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد اسفناج وتوت فرنگی

سالاد اسفناج وتوت فرنگی

سالاد اسفناج وتوت فرنگی

طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط، ۴۵۰ گرم توت‌فرنگی بدون دُم و ۴ نیم‌شده را با ۱۴۰ گرم برگ‌های ریز و ترد اسفناج، ۳ قاشق سوپخوری سس بالزامیک (مخلوط یک‌چهارم پیمانه سرکه بالزامیک، مقداری نمک و یک‌چهارم پیمانه فلفل سیاه با مقداری روغن زیتون) مخلوط کنید. حالا این مواد را به ۴ قسمت تقسیم کرده و روی‌شان را با ۱۱۰ گرم پنیر بز، تکه شده و ۲ قاشق سوپخوری دانه برشته کاج تزئین کن

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله