راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد باقالا

سالاد باقالا

سالاد باقالا

مواد لازم:

باقلای آب پز شده بدون پوست: ۲ پیمانه

رازیانه (خشک): یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان رنده شده: یک پیمانه

برگ نعناع تازه خرد شده: ۱۰ برگ

پیازچه خرد شده: ۲ عدد

نمک، فلفل، روغن زیتون و آب لیمو: به اندازه کافی

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط و با غذا سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله