راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد تایلندی

سالاد تایلندی

سالاد تایلندی

مواد لازم برای ۴ نفر:
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری

سویاسس: ۲ قاشق غذاخوری

زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری، رنده شده

پودر فلفل قرمز: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نصف سینه مرغ: نگینی شده

کاهوی متوسط: یک عدد، خرد شده

هویج متوسط: یک عدد، خلالی شده

خیار متوسط: ۲ عدد،‌ حلقه‌حلقه شده

بادام‌زمینی: ۲۰ گرم، نیمکوب

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱ – روغن را درون یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه‌های مرغ را نمک پاشیده و ۶ تا ۷ دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود.

۲ – آبلیمو، سویاسس، زنجبیل و پودرفلفل را مخلوط کنید.

۳ – مواد سالاد را در ظرف ریخته و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله