راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد فرانسوی

سالاد فرانسوی

سالاد فرانسوی

مواد لازم

۵ عدد سیب‌زمینی کوچک

یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده

دو قاشق غذاخوری سرکه سفید

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری ترخون تازه

یک قاشق چایخوری عسل

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴ پیمانه کاهوی خرد شده

۳ عدد تخم‌مرغ سفت و خرد شده

نصف پیمانه خیار خرد شده

¼ پیمانه زیتون

۳ عدد تربچه خرد شده

دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیب‌زمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون کاسه‌ای از آب یخ بریزید تا مراحل پخت آن متوقف شود و دوباره آبکش کنید.

۲. برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون، در یک شیشه سرکه، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

۳. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی، لوبیا سبز، کاهو، تخم‌مرغ، خیار، زیتون، تربچه و پیازچه را با یکدیگر مخلوط کنید. سس سرکه و روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله