راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد میموسا

سالاد میموسا

سالاد میموسا

مواد لازم :

کنسرو تن ماهی
۱ عدد
برنج
۱ پیمانه
هویج
۳ عدد
سس مایونز یا  ماست سفت
به مقدار لازم
ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز ( یکی از این سبزیجات یاهر کدام که در دسترس بود )
ـ پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته ( روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد )

طرز تهیه :
برنج را با روش کته طبخ کنید . کنسرو ماهی تن را در آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید .

قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:

مرحله ۱ _ هویج رنده شده را ( خام یا پخته فرقی نمیکند ) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز  به میزان دلخواه بریزید.

مرحله ۲ _ یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید .

مرحله ۳ _ لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا… پر کنیدو با پشت قاشق به لایه ها فشار داده تا سفت و فشرده شود ودوباره سس بریزید.

مرحله ۴ _ لایه آخر را کته  بریزید و ما بین و روی آن رابایک لایه سس پر کنید . روی سالاد را با سلوفون بپوشانید وسالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید

مرحله ۵ _ سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید

مرحله ۶_ اطراف و روی سالاد را  سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی  که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید . به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم می شود

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله