راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد کاهوی آسیائی

سالاد کاهوی آسیائی

سالاد کاهوی آسیائی

مواد لازم :
۵۰۰ گرم کاهو خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
یک چهارم فنجان سس
دو حبه سیر تازه ، خرد شده
یک قاشق غذا خوری سس سویا
یک قاشق غذا خوری سرکه
دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
سس فلفل به مقدار لازم
۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
یک دسته پیازچه ، خرد شده
دو قاشق چای خوری روغن کنجد
طرز تهیه :
ابتدا برگ‌های کاهو را شته و کنار می‌گذاریم تا آبش گرفته شود.

یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می‌کنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می‌دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می‌کنیم.

و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می‌دهیم.

پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفلرا به پیاز اضافه می‌کنیم.

سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می‌زنیم.

در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله