راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد کلم خامه ای

سالاد کلم خامه ای

سالاد کلم خامه ای

مواد لازم

یک دوم پیمانه سس مایونز

۲ قاشق سوپ‌خوری خامه

قاشق چای‌خوری شکر

۱ قاشق چای‌خوری آب لیمو ترش

۱ قاشق چای‌خوری پودر خردل

۱ ساقه کرفس خرد شده

نمک

فلفل سیاه

۵۰۰ گرم کلم خرد شده

۱ عدد هویج رنده شده

پیاز خرد شده

۷۰ گرم پنیر پارمسان

طرز تهیه

۱. سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.

۲. سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ادغام شوند. پنیر پارمسان را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله