راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سالاد گریپ فرود وبولاق اوتی

سالاد گریپ فرود وبولاق اوتی

سالاد گریپ فرود وبولاق اوتی

مواد لازم
۴ عدد گریپ فروت متوسط

آب پرتقال یا گریپ فروت

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

دو عدد آووکادو متوسط، خرد شده به اندازه های ۳ تا ۵ سانتی متری

طرز تهیه

۱. دو عدد از گریپ فروت ها را از وسط دو نیم کنید. با استفاده از چاقوی تیز، آنها را فیله کنید. گریپ فروت باقی مانده را نیز پوست و آب آن را بگیرید. آب آن را اندازه بگیرید و در صورت نیاز به آن آب گریپ فروت یا پرتقال اضافه کنید تا به ¼ پیمانه برسد.

۲. برای تهیه سس، روغن، نعنا و نمک را به آب گریپ فروت اضافه کنید و هم بزنید.

۳.نیمی از گریپ فروت ها را در هر کاسه قرار دهید. روی آنها شاهی آبی (بولاغ‌اوتی)، آووکادو و تکه های گریپ فروت بریزید. روی آنها نیز سس را بریزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله