راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ساندویج پنیر کبابی

ساندویج پنیر کبابی

ساندویج پنیر کبابی

مواد لازم برای ۴ نفر :

سس مایونز
¼ پیمانه
برگ اسفناج
دو پیمانه
سیر رنده شده
یک قاشق چایخوری
نمک
¼ قاشق چایخوری
فلفل
¼ قاشق چایخوری
نان تست
۸ عدد
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
پنیر بز، نرم شده
۱۱۰ گرم
کدو سبز کوچک
یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده
یک عدد

طرز تهیه :
در مخلوط‌ کن سس مایونز، یک پیمانه برگ‌های اسفناج، سیر و نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک طرف نان‌ها را روغن زیتون بزنید. روی نان‌ها پنیر بگذارید، یک لایه کدو، گوجه‌فرنگی و اسفناج را روی نان‌ها بگذارید. روی آن‌ها مایونز بریزید و یک لایه دیگر نان قرار دهید.
ساندویچ‌ها را در تابه گرم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله