راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ساندویج گوشت وپنیرفتا

ساندویج گوشت وپنیرفتا

ساندویج گوشت وپنیرفتا

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده – ۷۰۰گرم

سیر له شده – ۲ حبه

پنیر فتای خرد شده – ۲۵۰گرم

جعفری خرد شده – یک سوم پیمانه

نمک و فلفل – به میزان کافی

مواد لازم برای سس:

ماست چکیده – یک پیمانه

خیار رنده شده بدون دانه و آب گرفته – یک عدد متوسط

سیر رنده شده – ۲حبه

آب و پوست لیموترش رنده شده – هر کدام یک قاشق مرباخوری

شوید تازه خرد شده – ۲قاشق مرباخوری

نمک و فلفل – به اندازه کافی

نان باگت- به اندازه کافی

طرز تهیه:

در کاسه ای گوشت، پنیر فتا، نمک و فلفل، جعفری و سیر را با هم مخلوط کنید و به صورت کوکو درآورید و سرخ کنید.

برای تهیه سس، تمامی مواد را مخلوط کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله