راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ساندویج گوشت وپیاز

ساندویج گوشت وپیاز

ساندویج گوشت وپیاز

مواد لازم برای ۴ساندویچ:

* پیاز قرمز نازک برش زده – سه چهارم پیمانه

* پیاز سفید نازک برش زده – سه چهارم پیمانه

* نان ساندویچی – ۸عدد

* عسل – ۲قاشق غذاخوری

* سس خردل – یک قاشق غذاخوری

* سرکه سیب – یک قاشق غذاخوری

* کره نرم – ۲قاشق غذاخوری

* گوشت آب پز شده و نازک برش زده – ۳۰۰گرم

* ورق های پنیر زرد – ۸عدد

طرز تهیه:

* در قابلمه ای پیاز قرمز و سفید رو در عسل، خردل و سرکه قرار بدین و روی حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بپزین تا پیازها نرم بشه.

* فقط به یک طرف هر نان کره بمالین. مقداری گوشت، ۲ورق پنیر و مقداری مخلوط پیاز رو روی نان بذارین سپس قسمتی از نان رو که کره داره، روی اون قرار بدین. این کار رو با بقیه ساندویچ ها نیز انجام بدین.

* ساندویچ ها رو روی ماهیتابه با حرارت کم قرار بدین و یک بار برگردونین تا پنیر آب بشه.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله