راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سان چوی بو غذای چینی

سان چوی بو غذای چینی

سان چوی بو غذای چینی

مواد لازم برای ۴ نفر:
کاهو پیچ درشت: یک عدد

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه: ۴ عدد، ورقه‌ورقه

مرغ چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

هویج کوچک: یک عدد، رنده‌شده

کدوی کوچک: یک عدد، رنده‌شده

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، نگینی ریز

کنسرو ذرت: ۱۲۵ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه:
۱. کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.

۲. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.

۳. هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۴. برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله