راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تمام چیزهایی که در مورد انتخاب سبک و مفهوم رستوران باید بدانید

تمام چیزهایی که در مورد انتخاب سبک و مفهوم رستوران باید بدانید

تمام چیزهایی که در مورد انتخاب سبک و مفهوم رستوران باید بدانید

در صنعت رستوران داری انتخاب مناسب سبک و مفهوم رستوران به خصوص هنگام راه اندازی رستوران بسیار مهم است. انواع و اقسام متفاوتی رستوران وجود دارند که با توجه به نوع غذا، منو، قیمت، اتمسفر و فضای رستوران و بسیاری فاکتورهای دیگر دسته بندی می شوند . برای راه اندازی رستوران باید دقت کرد که چه سبک و مفهوم رستورانی پرطرفدارتر است و در مارکت موجود کدام یک از این انواع رستوران ها سودمند ترند.

ابتدا به بررسی سبک و مفهوم رستوران پرداخنه و سپس در مورد چیزهایی که باید در مورد نوع و مفهوم رستوران هنگام راه اندازی رستوران بدانید می پردازیم. در آخر دید بهتری در مورد نحوه انتخاب سبک و مفهوم رستوران خود پیدا خواهید کرد.

نوع و مفهوم رستوران ها :

امروزه انواع و اقسام متفاوتی رستوران وجود دارد. از فست فودها گرفته تا رستوران های لوکس. برای راه اندازی رستوران باید به متناسب بودن تمام عوامل با سبک و مفهوم رستوران دقت نمود. به عنوان نمونه فست فود ها را مثال می زنیم که از پرطرفدارترین و پرتعداد ترین انواع رستوران ها هستند. در این نوع از رستوران ها غذاها با سرعت سرو می شوند و معمولا زنجیره ای هستند. می توانید مقاله نکات مهم در مورد راه اندازی فست فود را بخوانید.

انواع سبک رستوران

امروزه اکثر رستوران دارها سعی دارند تا سبک و مفهوم رستوران خود را بیشتر عرضه کنند تا مشتری تجربه ای منحصر بفرد چه از لحاظ غذایی چه از لحاظ تِم و محیط رستوران داشته باشد. به همین دلیل است که سبک و مفهوم رستوران این روزها کاربرد زیادی پیدا کرده و با انتخاب درست، بجا و منحصر بفرد نوع و مفهوم رستوران می توان به شهرت و مطلوبیت زیادی رسید. مشاوران راه اندازی رستوران می توانند شما را در انتخاب کانسپت رستوران مورد نظرتان راهنمایی کنند و از ابتدای راه اندازی رستوران شما را در رسیدن به اهدافتان یاری دهند.

وقتی صحبت از سبک و مفهوم رستوران می شود هر فردی در ابتدای راه اندازی رستوران باید انواع گوناگون آن را بشناسد تا ملزومات، تجهیزات و مکان مناسب را انتخاب نماید. انواع رایج رستوران عبارتند از : “کافه”، رستوران خوانوادگی، رستوران لوکس، رستوران فست فود، رستوران های بین راه، فود کورت.

درک سبک و مفهوم  از اصولی ترین مسائل هنگام راه اندازی رستوران است. به عنوان مثال رستوران های “فست کژوال” که برای اولین بار در آمریکا افتتاح شدند، نوعی از رستوران ها هستند که قیمت های متوسطی دارند ولی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و عموما از غذاهای یخ زده استفاده نمی کنند. این دسته از رستوران ها خدمات را سر میز مشتری ارائه نمی دهند ولی نسبت به فست فودها غذاهای سالم تری ارائه می دهند و یا می توان به رستوران های بین المللی اشاره کرد که تمام اِلِمان ها در آنها از منو گرفته تا دکوراسیون و حتی موسیقی برگرفته از ملیتی است که نوع و مفهوم رستوران بر آن اساس طراحی شده است.

سبک رستوران

چگونگی انتخاب نوع و مفهوم رستوران

هنگام راه اندازی رستوران باید به طور دقیق و درست در مورد سبک و مفهوم رستوران تصمیم گیری کرد. این مساله به اندازه نوشتن طرح توجیهی اهمیت دارد. به عنوان مثال افتتاح یک رستوران فست فود در مکانی که چندین رستوران فست فود موفق وجود دارد غیر منطقی به نظر می رسد. برای انتخاب درست و موفقیت، بهتر است قبل از انتخاب سبک و مفهوم رستوران به هنگام راه اندازی رستوران موارد زیر را در نظر بگیرید.

  • در مورد بازارِ رقابت تحقیق کنید

در مورد اینکه چه نوع رستوران هایی در منطقه شما فعال هستند تحقیق کنید. به عموان مثال آیا تعداد زیادی رستوران که پیتزا ارائه می دهند در منطقه ای که می خواهید رستوران خود را افتتاح کنید فعال هستند؟ و یا اینکه تعداد بیشماری رستوران با تِم ایتالیایی در منطقه شما مشغول به کار هستند؟ اگر شما می خواهید سبک و مفهوم رستوران مشترکی را با رقبایتان انتخاب کنید باید مشخص کنید که چه برتری هایی نسبت به آنها دارید که شما را از آنها متمایز می کند. تا جایی که می توانید اطلاعاتی را راجع به رستوران های منطقه خود از جمله منو، رنج قیمت، خدمات مشتری آنها جمع آوری کنید. حتی اگر رستورانی به نظر شما جذاب نیست بسیاری دیگر ممکن است خلاف دیدگاه شما فکر کنند. پس لازم است دلیل استقبال مشتریان از رستورانی خاص را بفهمید.

  • در مورد بودجه مورد نیاز برای نوع و مفهوم رستوران تصمیم گیری کنید

همانطور که گفته شد تمایل بازار به ارائه مفهوم رستورانی است. بسیاری از افراد فعال در این حوزه صرفا به دنبال ارائه مفاهیمی خاص به مشتری هستند. به عنوان مثال سال ها پیش رستورانی در آمریکا افتتاح شد که تِم فرودگاه داشت و به مشتری حس وجود در مکانی دیگر را القا می کرد . تمام اِلِمان هایی که می تواند به مشتری حس بودن در فرودگاه را بدهد در این رستوران فراهم بود. حتی صدای هواپیما و مکالمات خلبان ها نیز توسط هدفون هایی به مشتری ارائه می شد. اما نکته قابل توجه مدیریت بودجه هنگام راه اندازی رستوران است. ممکن است بخواهید رستورانی افتتاح کنید که پیتزای تنوری سرو می کند. در این صورت باید بسیار بیشتر از یک رستوران با تجهیزات معمولی هزینه کنید. خیلی خوب است که رویاهای بزرگی داشته باشید اما مدیریت درست و هوشمندانه بودجه بسیار عقلانی تر است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله