راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سوشی

سوشی

سوشی

مواد لازم:

برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
آب: یک‌و‌نیم پیمانه
سرکه برنج: یک‌سوم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق
مایونز چیلی: دو قاشق غذاخوری
خیار: دو عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد
شوید تازه (خردشده): به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم، سپس آب آن را دور می‌ریزیم.

۲٫ برنج را با میزان آب آمده در دستور می‌پزیم و وقتی آب آن کشیده شد ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکنی می‌پیچیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم دم بکشد.

۳٫ سرکه را با شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم می‌زنیم تا به هم نچسبد. مایونز و شوید را با برنج مخلوط می‌کنیم.

۴٫ حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و یک ورق جلبک روی آن می‌گذاریم و مقداری از برنج را روی آن پهن می‌کنیم.

۵٫ فلفل دلمه‌های خلالی و خیار‌های نواری میان برنج می‌گذاریم و توسط حصیر مواد را رول می‌کنیم. رول را محکم پیچیده و برای تزئین با ورقه‌های طلای خوراکی ‌روی آن را می‌پوشانیم و توسط حصیر محکم می‌کنیم.

۶٫ رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش می‌دهیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله