راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سوفله ماهی

سوفله ماهی

سوفله ماهی

مواد لازم :

ماهی شیر
یک کیلوگرم
روغن
مقداری
تن ماهی
یک کنسرو
پنیر پارمزان رنده شده
۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده
مقداری

طرز تهیه :
۱- ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.
۲- ماهی ها را کف ظرف بچینید.
۳- در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید.
۴- ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.
۵- نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله