راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سوفله پنیر

سوفله پنیر

سوفله پنیر

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۵۰ دقیقه
• زمان پخت: ۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۴ عدد زرده تخم مرغ
• ۴ عدد سفیده تخم مرغ
• ۱/۴ پیمانه کره
• ¼ پیمانه آرد کامل
• ¼ قاشق چایخوری پودر خردل
• پودر فلفل قرمز
• یک پیمانه شیر
• دو پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

۱٫ زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید هر دو به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند.

۲٫ برای تهیه سس پنیر، در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید. به تدریج آرد کامل و پودر خردل و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. شیر را به طور یکجا داخل قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط مواد را به طور مرتب هم بزنید تا غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. از روی حرارت بردارید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. به آرامی سس پنیر را به زرده ها اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

۳٫ در یک کاسه بزرگ، سفیده ها را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کنند. به تدریج یک پیمانه از سفیده های پف کرده را به سس پنیر اضافه کنید. در آخر همه سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

۴٫ مواد را داخل رامکین یا ظرف سوفله بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت پخته شود.

۵٫ این غذا را باید گرم سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله