راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سوپ چغاله بادام

سوپ چغاله بادام

سوپ چغاله بادام

مواد لازم :

 

چغاله بادام

۱۵۰ گرم

کلم بروکلی خرد شده

نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای خرد شده

۱/۴پیمانه

آب مرغ

دو پیمانه

پنیر پارمسان و آرد
از هر کدام دو قاشق سوپخوری
پیاز
یک عدد

سیر
یک حبه
کره

۵۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :

چغاله‌ها را نگینی خرد کرده به همراه فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی درون مخلوط‌کن ریخته و خوب میکس می‌کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و کمی در کره تفت می‌دهیم تا سبک شود. سیر ساطوری شده را به آن اضافه می‌کنیم و چند ثانیه دیگر تفت می‌دهیم.

 

سپس آرد را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم زده تا گلوله‌ای از آرد نماند. وقتی مایه یکدستی به دست آمد از صافی عبور می‌دهیم تا سیر و پیاز جدا شود سپس مواد میکس شده (مخلوط چغاله، کلم و فلفل دلمه‌ای) را اضافه کرده و مجددا روی حرارت قرار می‌دهیم. نمک و فلفل زده و پنیر پارمسان را هم اضافه می‌کنیم. پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می‌کنیم.می‌توان کمی خامه هنگام سرو به سوپ افزود.

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله