راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سوپ کلم تند

سوپ کلم تند

سوپ کلم تند

مواد لازم :

پیازنازک تکه شده
۱ عدد
سیر خرد شده
۳ حبه متوسط
فلفل تند تازه
۱-۲ قاشق چایخوری
گشنیز آسیا شده
۲ قاشق چایخوری
خردل خشک
۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ با سبزیجات
۵ فنجان و ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه
۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی قرمز خردشده
۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده
۱ عدد متوسط
کلم پیچ یا کلم برگ خرد شده به صورت نازک
۳ فنجان
نمک و فلفل سیاه
به میزان مقدار کافی
طرز تهیه :
یک قاشق غذاخوری آب مرغ را گرم کنید پیاز را روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید سپس سیروفلفل تند را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید بعد خردل و گشنیز بریزید سپس آب مرغ باقی مانده و دیگر مواد را به جز کلم و نمک و فلفل به آن اضافه کنید حدود۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید پوست .

گوجه ها را در آخر کلم بریزید تا ۵ دقیقه بپزد با نمک و فلفل سیاه آن را طعم دار کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله