راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سوکی‌یاکی یا (Sukiyaki-ya) و شابو شابو یا (shabu-shabu-ya)

سوکی‌یاکی یا (Sukiyaki-ya) و شابو شابو یا (shabu-shabu-ya)

سوکی‌یاکی یا (Sukiyaki-ya) و شابو شابو یا (shabu-shabu-ya)

سوکی‌یاکی و شابو شابو از خانواده‌ی غذاهای نابه (پخته‌شده بر روی صفحه‌ی فلزی داغ) هستند و هر دو روی اجاقی در وسط میز، در حضور مشتری و فقط در مناسبت‌های ویژه سرو می‌شوند. سوکی‌یاکی شامل برش‌های نازک گوشت گاو، سبزیجات و نودل آرام پخته‌شده در سس آب گوشت و سویای کم شیرینی است که قبل از خوردن، در تخم‌مرغ خام زده می‌شونددر تهیه شابو شابو، برش‌های نازک گوشت گاو و سایر مواد ابتدا در آب گوشت با حرارت بالا تفت داده می‌شوند و بعد در مخلوطی از کنجد و آب مرکبات قرار می‌گیرند. رستوران‌های سوکی‌یاکی یا و شابو شابو یا معمولا دارای دکوراسیون سنتی خاصی هستند و گاهی اوقات تصویر یک گاو در ورودی آن‌ها به چشم می‌خورد. بهترین سوکی‌یاکی و شابو شابو ژاپن را می‌توان در رستوران‌های Matsukiya در توکیو، Mishima-tei در کیوتو و Kōbe Plaisir در کوبه پیدا کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله