راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سیب کیک فنجانی

سیب کیک فنجانی

سیب کیک فنجانی

مواد لازم:

کره ۲۰۰گرم
پودرقند ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۴ عدد
سیب ترش سبز ۲ تا ۳ عدد
شیر ۵۰ میلی‌لیتر
روغن مایع ۲۰ میلی‌لیتر
بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ روغن مایع و کره نرم را به همراه پودرقند چندثانیه بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید. هرکدام از تخم‌مرغ‌ها را که اضافه کردید ۳۰ ثانیه هم بزنید.

۲٫ سپس شیر و در آخر آرد، وانیل و بیکینگ‌پودر را نیز اضافه کنید. سیب‌ها را ورقه ورقه کنید و دارچین آغشته کنید. درون قالب‌های فنجانی یا قالب‌های کیک یزدی را کاغذ بگذارید. یک سوم از مواد را ریخته و وسط آن سیب گذاشته، مجددا مایه کیک را بریزید؛ به طوری که یک سوم از قالب خالی بماند.

۳٫ سپس درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی آن را پودرقندهای رنگی بپاشید و به دلخواه تزیین کنید. می‌توانید از نان خامه‌ای‌های شکلاتی یا تکه‌های شکلات و ترافل برای تزیین روی این کیک‌های فنجانی استفاده کنید. من با نان خامه‌ای کاکائویی تزیین کردم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله