راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

سینه مرغ سوخاری تراوا

سینه مرغ سوخاری تراوا

سینه مرغ سوخاری تراوا

مواد لازم :

سینه مرغ

یک عدد
تخم‌مرغ
یک عدد
شیر
نصف پیمانه
آرد سفید
یک پیمانه
آرد سوخاری
یک پیمانه
ادویه
یک قاشق چایخوری
قارچ پخته‌شده
دو قاشق غذاخوری
پنیر گودا
۲۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی
یک قاشق غذاخوری
اسفناج پخته شده
یک قاشق غذاخوری
ژامبون
یک ورق
نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :

سینه مرغ را کوبیده و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم. سپس یک ورق ژامبون را روی آن می‌گذاریم و بقیه مواد را روی آن قرار می‌دهیم. آن‌گاه مرغ را به آرامی پیچیده و به آرد سفید و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شیر آغشته می‌کنیم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاری می‌غلتانیم سپس در روغنی که از قبل داغ کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا به مدت ده دقیقه بپزد.

در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در این لحظه غذا آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله