راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شارلوت پرتقالی

شارلوت پرتقالی

شارلوت پرتقالی

مواد لازم:

  • رولت کیک اسفنجی۱عدد
  • دسر پرتقالی   ۱بسته
  • ژله پرتقالی  ۱بسته
  • خامه زده شده  برای تزیین
  • موز و توت فرنگی  برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا رولت ها را برش زده داخل کاسه گودی قرار داده .

سپس دسر پرتقالی را طبق دستور تهیه می کنیم

ژله هم غلیظ درست می کنیم و به صورت مکعبی برش می زنیم

١ عدد ورق ژلاتین را با آب خیس کرده و به داخل دسر پرتقالی که هنوز داغ است انداخته و آرام هم بزنید تا ژلاتین حل شود.و صبر کنید تا دسر کاملا سرد شود

روی رولت ها دسر پرتقالی را بریزید بعد ژله بریزید در آخر روی مواد را با کیک اسفنجی یا رولت بپوشانید. و در یخچال قراردهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله