راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شربت انگور با اسانس بهار نارنج

شربت انگور با اسانس بهار نارنج

شربت انگور با اسانس بهار نارنج

مواد لازم:
عرق بهارنارنج: نصف فنجان
آلو‌ورا: یک فنجان
انگور: نصف فنجان
آب انگور: نصف فنجان
یخ: به میزان لازم

روش تهیه:

آب انگور، انگور و یخ را درون مخلوط‌کن بریزید و آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه میکس کنید. سپس مایه به دست آمده را درون یک لیوان بلوری یا شیشه‌ای بریزید و عرق بهارنارنج و آب آلوورا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله