راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شله زرد

شله زرد

شله زرد

مواد لازم:
آب: ۷ پیمانه
برنج: یک‌دوم پیمانه
شکر :یک و یک‌دوم پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
زعفران حل شده:۲ قاشق سوپخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
پودر هل در صورت تمایل: یک‌دوم قاشق چایخوری
گلاب: یک‌دوم پیمانه
خلال بادام و پسته: به میزان لازم
روش تهیه:

برنج را که از شب قبل خیس کرده‌اید، به همراه آب بپزید. در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدودا یک‌دوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد. در ظرف مورد نظر بریزید و پس از کمی خنک شدن با خلال پسته، خلال بادام و دارچین تزیین نمایید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله