راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

شوید میگو پلو ژاپنی

شوید میگو پلو ژاپنی

شوید میگو پلو ژاپنی

مواد لازم
یک قاشق غذاخوری کره

۲/۳ پیمانه تره فرنگی خرد شده

۱.۵ پیمانه هویج رنده شده

یک پیمانه نخود فرنگی

یک قاشق چایخوری پودر عصاره مرغ

۳۴۰ گرم میگوی پوست کنده

دو پیمانه برنج پخته شده

یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

یک قاشق غذاخوری شوید تازه

 

طرز تهیه
۱. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی ها را داخل آن دو تا سه دقیقه تفت دهید.

 

۲. پودر عصاره مرغ را در ¼ پیمانه آب داغ مخلوط کنید. میگو، برنج و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را ۵ دقیقه بپزید تا گرم شوند. سپس شوید را اضافه کنید. آنها را داخل ظرف بکشید و با شوید تازه سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله